Söta Angelica

19 december 2009Angelica med de vackra ögonen! Mitt fotosinne blev förälskat. Det blev en riktigt kul fotografering med många fina bilder! Angelica kom med sin mamma och fick makeup och hårstyling av grymma Louice. Som avslutning blev det också några fina mor-dotter-bilder. Tack för en mycket trevlig kväll på Studio Alora!

Modell För En Dag

19 december 2009Har just avslutat fotograferingen med Emilia på bilden ovan och hennes syster som kom hit och var Modell För En Dag! Det blev himla lyckat och vi fick en stor variation bilder och tjejerna var jätteduktiga och trevliga.

Babyfoto

19 december 2009


Babyfotografering med tokigt söta William!

Haha så olika uttryck och känslor!


Härligt underbara humörsvängningar

Fortsätter denna morgon med barntema, denna gång en babyfotografering med tokigt söta William, 8 månader. Det är sannerligen spännande och speciellt att ha en sådan liten "modell" framför sig som inte förstår vad en säger. Det är leka och busa som gäller till tusen! Helt underbart.

Gravidfotografering <3

19 december 2009Jag har sagt det tidigare och jag säger det igen: Jag älskar gravidfotograferingar! Jag hoppas och tror att det syns i mina fotografier. Det värmer så mycket att få föreviga en graviditet på bild, det finns så mycket känslor, så mycket glädje, harmoni och kärlek! Jag önskar paret all lycka i framtiden och hoppas att vi ses igen för en bebisfotografering ;)

Tokiga syskon

5 december 2009Senare på eftermiddagen kom detta supergulliga syskonpar för att ta bilder till föräldrarna i julklapp. Det blev många fina bilder och även en del bus i slutet, hehe :) En sån himla rolig julklapp att ge bort till sina föräldrar och släkt måste jag säga!

Underbart brudpar!

5 december 2009Det var verkligen en glädje att få ta dessa underbara människors bröllopsbilder! De hade själva flera roliga fotoidéer och kreativiteten flödade i blixtarnas ljus. Tack för att jag fick vara med och föreviga er dag!

RSS 2.0