Är du intresserad av en fotosession? Vill du anlita mig som fotograf?
Hör av dig till: [email protected] eller 0735-709956

Fullspäckad vecka!

21 april 2009

Tiden bara rinner iväg! Nu har vitsipporna kommit och gräset börjar bli grönt. Vinden känns varm och fåglarna kvittrar. Våren är här! Visst får man ett slags energikick såhär in på vårkanten?

Idag är det tisdag och jag har en intensiv men rolig vecka framför mig med mycket redigeringsjobb och fyra fotograferingar. Idag hade jag två kunder i studion som hade beställt varsitt Lyxpaket och de hade med sig en gitarr, synth och mick. Kul med rekvisita!

Har även varit iväg en sväng in till stan och hämtat smycken hos Kyssjohanna till två fotograferingar jag kommer att ha med superduktiga Elin. På söndag ska vi fotografera under en ladugård och temat är bröllop och jag vet att det kommer bli hur fint som helst! Nästa vecka ska vi träffas igen och denna gång ska vi fota smycken för en reklamkampanj åt Kyssjohanna.

Fick bland annat med mig ett sött halsband från Q-Pot, ett snyggt Disney Couture-armband och ett underbart diadem med rosette från Kamilla Antonio. Beställer du ett Modell För En Dag-paket hos mig så får du för 50:- extra låna smycken från Kyssjohanna till Din fotosession!

Nu behöver jag lämna bloggen för idag och övergå till mailboxen, där väntar många förfrågningar att svara på. Ha en underbar vårvecka, vi hörs!

Inga-Lisa

Kommentarer
Postat av: Piia♥

vad fina smycken!

2009-08-04 @ 18:24:05
URL: http://ppiia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Månadens bild Månadens erbjudande
RSS 2.0